MK Ižanc Seznam forumov MK Ižanc
To je forum kjer se zbirajo informacije o MK Ižanc

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Motokros

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    MK Ižanc Seznam forumov -> Športna sekcija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jure
Site Admin

Pridružen/-a: Ned Jun 2004 14:42
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: 21 Mar Sre, 2007 8:26    Naslov sporočila: Motokros Odgovori s citatom

No fantje sedaj ko vas je nekaj krosistov, bi pa lahko kaj napisali.
Forum budilka
Forum budilka

Pridružen/-a: Čet Jun 2004 14:12

PrispevekObjavljeno: 21 Mar Sre, 2007 9:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja jih je kr neki!!Krosistov od šanka do šanka!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Usnjene Tangice
Gost

PrispevekObjavljeno: 21 Mar Sre, 2007 18:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ko sta se šla Hinko in Stane v soboto preganjat s crossko, sem jaz samo pomagala držat motor oz. sem bila tam bolj za okras, evo na koncu sem bila pa jaz bolj potolčena kot onadva, ki sta komaj preživela.

To much
Nazaj na vrh
Jure
Site Admin

Pridružen/-a: Ned Jun 2004 14:42
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: 26 Mar Pon, 2007 14:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tule so pravila motokros proge v dolini pod Kalom:

Podpredsednik

Pridružen/-a: Tor Jun 2004 20:54

PrispevekObjavljeno: 27 Mar Tor, 2007 7:14    Naslov sporočila: tekmovanja Odgovori s citatom

na spodnji povezavi lahko najdete kje pa kaj se bo v Sloveniji dogajal na področju bencinskih športov
http://www.amzs-sport.com/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hinkog
Aktivni član

Pridružen/-a: Sre Jun 2004 22:54

PrispevekObjavljeno: 31 Maj Sob, 2008 21:38    Naslov sporočila: Spet padec Odgovori s citatom

Se en padec smo preziveli z le nekaj buskami. In se zlati nasvet: NIKOLI BREZ SCITNIKOV, tokrat je resil hrbtenico! Stane a se kaj vozis tam pod Krimom, mal napis kaki so pogoji!
Satane
Začetnik

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 13:04

PrispevekObjavljeno: 25 Jun Sre, 2008 17:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vedno se potrudim navleč vse ščitnike Rolling Eyes
Pod Krimom štima. No kakor kdaj, če je velik dežja izpod Krima kar dere voda in v blatu je brez veze se lovit. Trenutno je, predvčerajšnjim, pa zelo trdo. Drgać pa gre, sam naveličaš se hitro ker je majhno in rata enolično. Za razmigat in kolikor mam kondicije je pa še kar. Danes sem klical v Stično, da bi šel ponovno tud tja pogledat sam mi je rekel, da je zaprto ker je suho. Bodo pa baje v soboto polilil. Sam takrat bom pa že nekje drugje. Laughing Sarajevo Laughing
hinko
Podpredsednik

Pridružen/-a: Tor Jun 2004 20:54

PrispevekObjavljeno: 11 Mar Sre, 2009 10:20    Naslov sporočila: proga pri brniku Odgovori s citatom

v nedeljo soo progo pr brniku sprobal tud ižanci
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MIŠO
Forum budilka
Forum budilka

Pridružen/-a: Čet Jun 2004 14:12

PrispevekObjavljeno: 12 Mar Čet, 2009 8:15    Naslov sporočila: Re: proga pri brniku Odgovori s citatom

hinko je napisal/a:
v nedeljo soo progo pr brniku sprobal tud ižanci

Nisi napisu...kolk mrtvih in kollk na urgenci..no če je bil janez tam je zihr kdo v gipsu??
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    MK Ižanc Seznam forumov -> Športna sekcija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu